UNTI ILDIKÓ

Író, krónikás és gyógyító vagyok. Magyar és izraeli, budapesti és kibuclakó. Mindig sokra vállalkoztam. Mindig hittem benne, hogy munkám sikerülni fog.

Hogyan legyél egészségesen sikeres?

A kulcs tenálad van!

Magyarországi életem az írás és a színház bűvöletében telt el. Izraelben immár másfél évtizede gyógyászattal foglalkozom.

Van-e kapcsolat a két világ között?

A színház az európai kultúra kezdetei óta az emberismeretből merít és az emberismeretre nevel.

“Az a személy egészséges, akinek teste és lelke végtelen önkifejezésre képes az érzékek, a képzeletvilág és az emberi kapcsolatok terén” – tartja egy régi orvosi mondás.

Az igazi gyógyító sohasem a betegséget, hanem az embert: a testet és a lelket kezeli. Egyszerre, egyidőben, egymástól elválaszthatatlanul.

A gyógyításhoz pedig éppen úgy emberismeretre van szükség, mint a drámaíráshoz vagy a színészethez.

Közismert, hogy sok orvos foglalkozik szabad idejében irodalommal, képzőművészettel, vagy éppen zenéléssel.

A természetes orvoslás egyik alaptörvénye az is, hogy a tisztességes, emberhez méltó nemi élet – nem csak fiatal korban – elengedhetetlenül szükséges a testi-lelki-szellemi egészség fenntartásához. Talán senki sem fogalmazta meg ezt tökéletesebben, mint József Attila...

rodin.jpg

... a szobrászatban pedig Rodin. Legalábbis véleményem szerint.

Az emberben olyan energiák szunnyadnak, amelyeket az ősidőkben ismertek és hasznosítottak. Ám a materialista orvoslás elfelejtette, szakmai szótárából törölte a hitet, mint testet-lelket építő, megújító lehetőséget.

“Az összes örökölt mintától, kulturális szabálytól és társadalmi hiedelemtől megszabadulhatok és bebizonyíthatom, hogy a bennem lakozó erő hatalmasabb a világ erejénél” – vallja Michael Bernard Beckwith, a világhírű gyógyító.

Én is így gondolkozom. És ez a hit vezérel munkám közben.

Egy hónapban átlagosan 90 kezelést végzek. Egy kezelés időtartama 45 perc. Két kezelés után már meg tudom mondani, hogy a terápiám segíthet-e a páciensen.

Általában tizenkét kezelés hozza meg a tartós eredményt. Utána egy hónap szünet, majd felülvizsgálat következik. Az eredmények birtokában megbeszéljük, hogy melyek a további feladatok, például egyéni torna-gyakorlatok végzése.

Az elmúlt tizenöt év alatt fizioterápiás kezelésem és hitem "rádióadása" által pácienseim százai nyerték vissza egészséges önbecsülésüket, szabadultak meg félelmeiktől, mondtak végleges búcsút korunk átkának, a depressziónak, gyógyultak ki pszichoszomatikus (lelki alapú) betegségeikből, hagyták maguk mögött szenvedélyeiket, pótcselekvéseiket, rossz szokásaikat.

Két helyen kezelem pácienseimet: lakóhelyemen, Nicanim kibucban és a közeli Askelon városban, a Country Barnea nevű "egészség-farm" területén kialakított rendelőmben.

Kezelésem eredményessége nyílt titok: bárkit beavatok...
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 10
Heti: 1
Havi: 116
Össz.: 15 810

Látogatottság növelés
Oldal: Gyógyítás
UNTI ILDIKÓ - © 2008 - 2020 - untiildiko.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »